30 شهریور 1403

  • 1400/09/21
  • - تعداد بازدید: 272
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فراشبند

تاکید کارشناس تغذیه شبکه فراشبند بر بهبود تغذیه زنان روستایی و عشایری با اجرای طرح ایجاد باغچه های خانگی

مسوول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، در بازدید از طرح ایجاد باغچه های خانگی، بر ترویج کشت باغچه های خانگی با هدف تولید سبزیجات و صیفی جات سالم و به دور از سموم شیمیایی در بهبود تغذیه زنان خانه دار روستایی و عشایری تاکید کرد.

مسوول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، در بازدید از طرح ایجاد باغچه های خانگی، بر ترویج کشت باغچه های خانگی با هدف تولید سبزیجات و صیفی جات سالم و به دور از سموم شیمیایی در بهبود تغذیه زنان خانه دار روستایی و عشایری تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فراشبند، «زهرا ضیایی» گفت: این طرح با مشارکت دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دفتر توسعه فعالیت های زنان روستایی و عشایری، برای اصلاح الگوی غذایی خانوار روستایی و ایجاد باغچه های خانگی با تاکید بر تولید محصول سالم، اجرا می شود.

 

او افزود: ترویج کشت باغچه های خانگی با هدف تولید سبزیجات و صیفی جات سالم و به دور از سموم شیمیایی از برنامه های مشترک وزارت بهداشت و سازمان جهاد کشاورزی است که بر تولید محصولات سلامت محور و تغذیه صحیح با دسترسی آسان به ریز مغذی های مورد نیاز در سبد غذایی خانوار مناطق روستایی و عشایر نشین تاکید دارد.

مسوول واحد بهبود تغذیه ادامه داد: مصرف سبزیجات در پیشگیری از ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی، دیابت، سرطان و چاقی موثر بوده و این گروه از مواد غذایی نقش به سزایی در تقویت سیستم ایمنی داشته و برای حفظ مقاومت بدن در برابر عفونت ها یا ترمیم زخم ها، دید در تاریکی و سلامت پوست ضروری هستند.

این کارشناس تغذیه، با اشاره به اهمیت مصرف سبزی ها در پیشگیری از بیماری های قلبی-عروقی، اضافه کرد: سبزی‌ها به دلیل چربی بسیار پایین و نداشتن کلسترول، در پیشگیری از بیماری های قلبی-عروقی، از اهمیت بالایی برخوردارند.

 

او، پتاسیم را یکی از املاح معدنی مهم برای بدن دانست که کمبود آن می تواند زمینه ساز حملات قلبی باشد. پتاسیم روزانه مورد نیاز بدن از طریق مصرف روزانه سبزی ها به دست می آید. سبزی هایی مانند جعفری، کرفس، لوبیا و سبوس گندم منابع خوبی برای تامین پتاسیم و درنتیجه سلامت قلب است.

ضیایی با تاکید بر اینکه سبزی های تازه دارای مقدار بسیار کمی سدیم هستند، یاد آور شد: سدیم در بسیاری از مواد غذایی یافت می شود که جذب بیش از حد آن سبب بروز فشار خون بالا می شود و سبریجات تازه می تواند نقش مهمی در پیشگیری از بروز فشار خون بالا داشته باشد.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 51836
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید